CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Zeer goede personal training in Arnhem bij 30Pt peer Pulles

30PT_slogan-goud

Ik ging een aantal weken geleden op het internet op zoek naar personal training Arnhem om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden. Ik wilde namelijk graag een natl kilo’s afvallen en dit lukte mij niet zelfstandig.

Terecht gekomen op de website van 30Pt Peer Pulles

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal training Arnhem kreeg ik zeer veel zoekresultaten van personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van 30Pt Peer Pulles mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor wat deze sportschool aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen om kennis te maken met een van de personal trainers.

personal training

Zeer vriendelijk geholpen door een van de personal trainers

Ik kon al erg snel terecht om kennis te maken met mijn personal trainer. Tijdens dit gesprek werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. We hadden ook een voedings- en trainingsschema opgesteld. Ook waren we al erg snel begonnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben al erg veel kilo’s kwijt.