CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Personal training in Nijmegen? Bel Target Personal Training

Personal training Nijmegen

Wil je een of meerdere sportieve doelen bereiken, maar heb je geen idee hoe? Start dan met personal training in Nijmegen bij Target Personal Training. De trainingsspecialisten van Target Personal Training helpen je graag om de beste versie van jezelf te worden. Hoe de beste versie van jezelf er precies uit ziet, bepaal je helemaal zelf. Dit is helemaal afhankelijk van jouw sportieve doel of doelen, die wij je graag helpen te bereiken.

Personal gym 1.0

Target Personal Training biedt diverse vormen van personal training aan. De eerste vorm wordt ook wel personal gym 1.0 genoemd. Bij personal gym 1.0 word je één op één begeleid door een ervaren trainingsspecialist. Samen met je trainingsspecialist probeer je jouw sportieve doel of sportieve doelen te bereiken. En sport je liever samen met je partner, een familielid of een goede vriend(in)? Dan is dit ook zeker mogelijk.

Personal gym 2.0

Je kunt bij Target Personal Training ook starten met personal training in Nijmegen in de vorm van personal gym 2.0. Bij personal gym 2.0 sport je met een kleine groep sportievelingen. Hierbij motiveer je elkaar om het beste uit iedere training te halen. Vind jij het prettiger om met een kleine groep te trainen? Dan is personal gym 2.0 zeker iets voor jou.

Personal training Nijmegen

Personal training in Nijmegen na een blessure

Ben je onlangs hersteld van een blessure? Dan kun je wel weer starten met sporten, maar moet je wel goed opletten dat je op de juiste manier beweegt. Je wil namelijk niet dat je blessure terugkomt. Start je met personal training in Nijmegen bij Target Personal Training, dan wordt er een trainingsprogramma op maat gemaakt. Dit programma houdt niet alleen rekening met jouw sportieve doel(en), maar ook met je blessure of blessures uit het verleden. Met Target Personal Training train je dan ook altijd verantwoord, veilig en gezond.