CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Voor de echte kick van kitesurfen begin je bij AWA!

Je wilt beginnen met kitesurfen, maar wat heb je nu precies nodig om te beginnen. Wij leggen precies uit wat je nodig hebt  om te kunnen beginnen.

Benodigdheden voor kitesurfen

Kitesurfen is bijna hetzelfde als surfen, je staat allebei op een board. Alleen bij kitesurfen laat je je trekken door een kite. Je hebt ook voor deze sport een board en een kite nodig.
Wij bieden verschillende producten met verschillende soorten maten, vormen en kleuren. Dus er is voor iedereen een kite en board om te kiezen. Daarnaast zijn onze producten ook van hoge kwaliteit.

Accessoires die je nodig kan hebben voor kitesurfen.

Ondanks na het lezen van de benodigdheden voor het kitesurfen, is het ook goed om goed voorbereid te gaan kitesurfen. Het is onder andere best wel belangrijk dat de veiligheid ook voorop staat. Vooral als je net begint met kitesurfen, is het verstandig om bescherming aan te schaffen. Onder wat je nodig hebt zijn watersport helmen en impact vest. Die zorgen er namelijk voor dat je je niet bezeert als je hard valt. Bij het begin is het namelijk zo dat je best wel vaak kan vallen, omdat je nog niet bekend bent met kitesurfen.  Ook hebben we voor beginners een windmeter. Met de windmeter, kun je meten of er wel voldoende wind op staat om te gaan kitesurfen. Het kan namelijk zo zijn dat er niet genoeg wind is om te gaan kitesurfen, daarnaast is  de windmeter ook waterdicht.