CCV Redichem

CCV Redichem Blog

De putter gebruik je als laatste op de green

putter

De putter is zeer belangrijk “gereedschap” wanneer je een balletje op de Green wilt slaan. Wij hebben het hier over de golfsport, een sport die mijn hart nu sneller doet slaan. Lekker in de buitenlucht een balletje kunnen slaan. De green is het grasoppervlakte die zeer kort gemaaid zijn. Deze bestaan meestal uit struisgras of Roodzwenkgras. Hierop rolt een bal beter en is een zeer stevige ondergrond om een balletje op te slaan.

Vanaf het eerste moment dat ik met golfen ben begonnen, was ik al verkocht. In eerste instantie had ik een proefles genomen. Op deze manier kon ik kijken of deze sport mij wel beviel. putter

Op zoek naar een goede putter

Mijn spullen haal ik bij een zeer goede winkel. Deze winkel, Meteor Golf, heeft een zeer groot assortiment aan materialen die je voor deze sport kan kopen. Zo is er zelfs een professionele green aanwezig, waarop jij jouw putter uit kan proberen. Bij mijn zoektocht naar een golfclub ben ik bij deze winkel uitgekomen. Hier ben ik net zolang aan het uitproberen geweest, tot ik eindelijk de juiste club had gevonden. Natuurlijk moet deze de juiste lengte hebben, maar ook goed in de handen liggen. Gelukkig ben ik daar in de winkel goed in geslaagd.