CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Personal training Hoofddorp

Logo Physiq

Op zoek naar een personal trainingen? Bij PhysIQ personal training Hoofddorp bieden zij de beste trainingen aan. 

personal coach

Waarom personal training Hoofddorp? 

De personal trainingen werken bij mij erg goed. Doordat ik eerst moeite had met naar de sportschool gaan motiveerde mij de personal trainingen om toch te gaan, omdat er iemand is die jou wilt helpen om jouw doelen te behalen. PhysIQ doet er alles aan om jou daarbij te helpen. Ik was zeer tevreden over de trainingen en het doel wat ik wou behalen te kunnen behalen. Tijdens mijn personal training heb ik ook een voedingsschema gekregen met wat ik dagelijks binnen mag krijgen qua calorieën bijvoorbeeld. Maar ook wat ik wel mag eten en wat ik niet mag eten. Als je problemen hebt of vragen wordt je gelijk geholpen door het personeel. De zaal ziet er goed uit en is hygiënisch. Als je wilt beginnen met sporten raad ik de personal trainingen van PhysIQ in hoofddorp aan waardoor je in de loop van de tijd automatisch zelf gaat sporten. 

Geïnteresseerd? 

Bent u geïnteresseerd in de personal trainingen van PhysIQ in hoofddorp of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 020-2101300 of stuur een mail naar: info@physiq.nl. Wij zorgen ervoor dat uw vragen zo goed mogelijk worden beantwoord. U bent ook altijd welkom op onze sportschool voor al uw vragen.