CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Zeer goede personal trainer

HIT-logo

Ik wou graag wat kilo’s afvallen maar wist persoonlijk niet hoe ik dat moest doen. Ik ging op het internet op zoek naar een personal trainer en kwam personal trainer Arnhem tegen.

Personal-training

Waarom personal training?

Ik wou graag wat kilo’s afvallen en wist zelf niet echt hoe ik dat moest doen. Dus ik ging op internet zoeken of er ergens personal trainers zijn die graag andere helpen. Ik kwam uit op personal trainer Arnhem van Hit Personal training. Ik had mijn gegevens ingevuld en vanuit daar werd er contact opgenomen met mij. Een paar dagen daarna had ik een mailtje ontvangen om een afspraak in te plannen om alles door te nemen. Op de dag van de afspraak hadden wij veel dingen besproken wat wij gingen doen qua trainingen. Na een paar weken trainingen te hebben gehad van de personal trainer begon ik ook al resultaat te zien. De trainer zorgt ook voor een groot stuk motivatie. 

Mijn ervaring

Ik raad het aan als jij ook een paar kilo’s kwijt wilt om dat te doen bij Hit Personal training. Ik  vind dat ik goed wordt geholpen door het personeel en zij zijn erg vriendelijk.