CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Zoekt u naar personal training in den Bosch?

rulespt-logo-b

Als u personal training in den Bosch zoekt? Kijk dan niet verder. Bij Rules PT krijgt u hulp bij het bereiken van uw doelen. In de vorm van trainingen en voedingsadvies, zodat u zo snel mogelijk uw doelen behaald. De mensen die u begeleiden in het traject zijn heel ervaren en hebben de nodige diploma’s om u te kunnen begeleiden. Ze bieden meerdere trajecten, bijvoorbeeld voor vrouwen na de zwangerschap die willen afvallen. Of voor vetverlies.

Daarnaast hebben ze ook een speciaal programma voor vrouwen die slank in hun trouwjurk willen en mannen die willen shredden.

Mijn ervaring

Mijn ervaring met Rules PT is fantastisch. Tijdens mijn studie ICT ben ik heel wat aangekomen. Dat vet wou ik inruilen voor spiermassa. Daarom ben ik de personal trainingen van Rules PT gaan volgen met resultaat. Ik ben nu helemaal tevreden met mezelf en mijn eetpatroon is ook volledig aangepast en eet ik alleen nog maar gezond. Ik zou Rules PT zeker aanraden, want ik voelde me daar volledig op mijn gemak wat ik bij andere sportscholen niet helemaal had.

Hardlopen

Ook trainen bij Rules PT?

Bel dan naar 06 – 278 720 50 of stuur een mailtje naar info@rulespt.nl. Of loop bij ze binnen.