CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Toffe fitness legging die ook nog eens lekker zit!

Ik ben echt verslaafd aan sporten, dus ik ben daarom ook altijd op zoek naar leuke sportkleding. Laatst heb ik bijvoorbeeld weer een mooie fitness legging (of twee!) gekocht bij Fit en Style: een legging in het zwart en eentje met een leuke grafische print in het blauw. Sinds ik ze binnen heb, draag ik bijna niets anders meer als ik sport.

Goede kwaliteit leggings om in te sporten, maar ook om in te chillen!

Het viel me meteen op dat de leggings van heel goede kwaliteit zijn. Ze schijnen niet door en zijn van stevige stof gemaakt. De stof is tegelijkertijd lichtgewicht en luchtdoorlatend, waardoor je je geen ongeluk hoeft te zweten tijdens het sporten. De fitness legging zit trouwens heel fijn en ik moet stiekem toegeven dat ik ze niet alleen tijdens het sporten draag, maar ook gewoon in mijn vrije tijd! Het lijkt bijna alsof je helemaal niks aanhebt, zo lekker zitten ze. De kleuren zijn ook heel erg mooi.

De zwarte kan ik altijd aan, want zwart is natuurlijk altijd goed. Die blauwe legging met grafisch printje draag ik dan weer als ik lekker wil opvallen en zelfverzekerd ben. Ondanks het drukke printje, is hij heel goed met de rest van mijn sportkleding te combineren. Ik kan deze fijne leggings echt aanraden dus!