CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Op zoek naar goede personal trainingen ga dan naar de website https://amsterdam-personaltraining.nl/

default-logo

Wilt u goede personal training ga dan naar de website van Amsterdam Personal Training. Bij Amsterdam Personal Training hebben ze goede verzorgde trainingen voor iedereen. Ook verzorgen ze leuke bootcamp lessen. Bootcamp is begin deze eeuw ontstaan in de VS. Deze trainingsmanier is gebaseerd op de trainings routine van het leger.  Het is heel intensief en zwaar conditioneel. Tijdens bootcamp gebruik je iedere spier in je lichaam. Bij bootcamp staan Conditie, kracht, lenigheid en explosiviteit centraal. Deze lessen zijn perfect voor mensen die lekker bezig willen zijn en zich helemaal leeg willen sporten. De studio waar je in traint is heel modern en ziet er mooi uit. Er hangt een goede sfeer in de studio.

Mijn ervaring met de personal training van Amsterdam Personal Training

Ik sport van mezelf al vrij veel alleen zijn dit veel conditionele sporten en niet echt kracht opbouwende sporten. Ik heb er daarom ervoor gekozen om bootcamp lessen te gaan volgen bij Amsterdam Personal Training. Als ik aan het sporten ben wil ik dat ik mezelf helemaal leeg kan gooien. Ik krijg hier veel energie van. Als ik moe wakker wordt ga ik ook altijd een rondje hardlopen. Zo kan ik de hele dag er weer tegenaan. Ik ben erg tevreden over de trainingen van Amsterdam Personal Training.

studio-Amsterdam-PT

Meer te weten komen over de diensten en mogelijkheden bij Amsterdam Personal Training

Wilt u meer te weten komen over Amsterdam Personal Training? Dit kan op hun mooie en overzichtelijke website. U kunt hier alles vinden over de personal trainers en de trainingen.