CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Tip voor mooie badminton tassen

logo_allrackets

Mijn vader wilde graag een aantal nieuwe badminton tassen voor ons kopen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een bedrijf die mooie tassen aanbiedt. 

Adidas-Kalkül

Zeer goede klantbeoordelingen en een overzichtelijke website

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf die badminton tassen aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van All Rackets ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een groot assortiment aanbiedt en je jouw aankoop binnen 14 dagen kunt retourneren. Dit sprak mij en mijn vader erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

Super blij met onze nieuwe tassen van All Rackets

Het bedrijf biedt een zeer groot aanbod aan tassen aan waardoor we erg veel keuze hadden. Nadat we een aantal tassen met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. De tassen zagen er namelijk erg mooi uit en werden aangeboden voor een zeer voordelige prijs. De tassen zijn inmiddels geleverd en zien er erg mooi uit. We kunne al onze sullen nu erg gemakkelijk in onze nieuwe tassen meenemen. Daarom zijn we ook erg tevreden over onze aankoop en over het bedrijf.