CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Personal training Roosendaal

personal training Roosendaal

Personal Training Roosendaal helpt jou bij het bereiken van jouw doelen. Bij een personal training  sport je onder professionele begeleiding. Doelen waarvoor je dit doet zijn bijvoorbeeld: afslanken, sterker worden, je levensstijl verbeteren, revalideren of om gewoon lekker bezig te zijn. Steeds meer mensen willen een gezond en fit lichaam, doordat ze erachter komen dat dit de sleutel is naar een gelukkiger leven. Bij DSTraining helpen de personal trainers jou hierbij. Door middel van hun binnen- en buiten sportschool.

Hoe werkt de training

Bij personal training Roosendaal maak je zelf een schema voor wanneer jij graag wilt sporten. Als je het thuis erg druk hebt met werk, kinderen of het huishouden houden wij hier zeker rekening mee. Het schema wordt ook op jouw wensen gemaakt, want ze staan 24/7 voor je klaar. Je kunt wekelijks met de trainer afspreken maar het is ook mogelijk om de personal training met groepslessen te combineren of vrij trainen in de gym. In dat geval maakt de trainer een schema voor jou en dan zie je na enkele weken je vooruitgang en je resultaten.

Personal training is voor iedereen die iets wil veranderen aan zijn of haar huidige situatie. De aanpak is helemaal persoonlijk, dus jouw instapniveau maakt niks uit.

Je kan op 2 manieren deelnemen aan de training. Als je een rittenkaart neemt kun je trainen wanneer je wilt, je trainingen blijven onbeperkt geldig. Neem je een abonnement dan moet je van te voren reserveren in de agenda van de trainer. Zo ben je zeker van een vast training tijdstip. Je kan je abonnement combineren met een groepsles