CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Een personal training Almere met de nieuwste technologieën

torso lifestyle

Torso Lifestyle Centre is een bedrijf die alles heeft wat je zoekt in een personal training Almere en nog meer. Als je personal training wilt gaan volgen wil je dit doen bij een personal trainer die veel ervaring heeft in het geven van deze vorm van training en enorm veel kennis heeft van het vak. Ook wil je iemand die je precies kan vertellen wat je goed en fout doet bij een oefening. Bovenop de uitstekende personal trainers die ze hebben, hebben ze ook een team van experts klaar staan die alles weten over voeding en wat te eten als je iets wilt bereiken. Deze experts kunnen een gepersonaliseerd schema voor je maken voor het beste resultaat in de kortste tijd.

Hoe gaan ze te werk bij Torso Lifestyle Centre

Torso Lifestyle Centre wil je het gevoel geven dat je echt gehoord wordt en daarom zorgen ze voor een gratis en vrijblijvend gesprek met 1 van de personal training Almere specialisten over wat je wilt bereiken met het sporten en waar je nu staat. Zo kunnen ze een goed beeld krijgen van wat er moet gebeuren en hoe ze dat gaan bereiken binnen de kortste tijd.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Buddy workout

Het proces nemen ze heel serieus en daarom doen ze de tussentijdse gesprekken en intake gespreken 1 op 1, maar dat betekent niet dat je alleen moet sporten met de personal trainer. Als je het leuk vind mag je altijd samen met een vriend of vriendin komen trainen. Zo wordt het sporten nog leuker en maak je mooie momenten met elkaar.