CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Personal coaching Rotterdam voor jouw persoonlijke fitness doelstellingen

DB sport

Met personal coaching Rotterdam kun je gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen. Zo kun je door middel van personal coaching ideaal afvallen, meer spiermassa opbouwen of simpelweg fitter worden. Je zult tijdens de 1 op 1 training namelijk samen etm een deskundige en ervaren personal trainer gaan sporten. 

Haal meer uit je leven door persoonlijke trainingen 

Voor personal coaching Rotterdam ben je bij DB Sport aan het juiste adres. De personal trainers van DB Sport hebben namelijk erg veel ervaring en kennis op het gebied van het menselijk lichaam, voeding en het geven van persoonlijke begeleiding. Door de personal trainers zul je ten alle tijden in de juiste houding zitten tijdens de personal training en zal de personal training jouw gemotiveerd houden om door te zetten en alles uit jezelf te halen tijdens de training. Tijdens de personal training kan de focus worden gelegd op bijvoorbeeld afvallen, het opbouwen van meer spiermassa of op het simpelweg fitter worden en jezelf beter en energieker voelen. 

DB sport

Een voedingsschema op maat 

Voordat je zult gaan beginnen met de personal training zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden met de personal trainer. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat of de persoonlijke doelstellingen die jij wilt gaan behalen met behulp van personal training en zal er uitgebreid worden gepraat over jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl.