CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Dingen om met je geld te doen

Voor bijna iedereen is het een droom om rijk te zijn. Of in ieder geval om genoeg geld te hebben om jezelf te kunnen onderhouden. Maar voor veel is het oprecht een droom om rijk te zijn en te kunnen kopen wat je wilt wanneer je dat wilt. Maar wat als dat ineens zo is? Als je een heel hoop geld ineens hebt gekregen is het misschien moeilijk om te weten wat je er in de werkelijkheid het slimst mee kan doen. De meeste mensen hebben de neiging om er heel snel doorheen te blazen. Dan sta je voor je het weet weer op nul. En dan sta je niet alleen op nul maar dan weet je ook nog is hoe het voelt om wel al die mooie spullen te hebben. Dus dan heb je heel veel spijt. Je kan je geld beter investeren in iets, zoals bijvoorbeeld je Eigen sportschool beginnen. Dat is hartstikke slim van je,  want je Eigen sportschool beginnen is niet alleen een goede manier om geld te verdienen maar het is ook nog eens heel erg leuk.

Van een afstand

Je hoeft dan ook niet zelf in de sportschool te werken de hele tijd. Omdat je een mooi startkapitaal hebt kun je ook gewoon mensen inhuren om de business echt te runnen en kan jij alleen deel zijn van alle leuke dingen. Een sportschool is natuurlijk maar een voorbeeld, je kan veel meer dingen verzinnen.

Investeren

Behalve investeren in je eigen bedrijf kan je ook in aandelen investeren. Dit is een makkelijkere manier om te investeren maar met de beurs weet je nooit precies hoe het gaat. Voor sommige voelt het veel veiliger om aandelen te hebben in hun eigen bedrijf omdat ze daar meer invloed over hebben. Beide opties zijn erg slim en een goede manier om te zorgen dat je geld bij je blijft en je dus rijk blijft. Ook zorgt het ervoor dat je nog rijker wordt, dus het is veel slimmer dan alleen geld uitgeven.