CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Sportschool Den Haag

Dé manier om je fit en gezond te voelen, is door te sporten. Het kost ons vaak veel moeite om overdag veel te bewegen en niet iedereen heeft zin om te gaan hardlopen. Neem daarom een abonnement op de sportschool. Als je in Den Haag woont dan kies je voor Active Health Center (AHC) de sportschool Den Haag. Je vindt hier enthousiaste, behulpzame en professionele instructeurs die graag met je aan de slag gaan om te zorgen dat je je weer fit en gezond gaat voelen. Je kan ervoor kiezen om individueel te trainen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld groepslessen te volgen. Je kiest voor sporten op jouw manier, waardoor je het makkelijk vol houdt en je binnen de kortste keren weer lekker in je vel zit.

Mogelijkheden AHC

Bij AHC kan je ervoor kiezen om te gaan fitnessen en de vele apparaten te gebruiken, die hier staan. Je vindt hier een groot aanbod aan apparaten voor zowel cardio- als krachttraining. Je kan ervoor kiezen om individueel te trainen, maar het is ook mogelijk om onder begeleiding van een personal trainer te gaan fitnessen. Het is ook mogelijk om groepslessen te volgen om jezelf zo beter te motiveren, te zorgen voor meer afwisseling en meer gezelligheid. Je kan hier ook afslankprojecten volgen, zwemmen, judoën of naar de fysiotherapeut. Een andere mogelijkheid bij AHC is FeelGoodCoaching.

FeelGoodCoaching

AHC ontwikkelde het programma FeelGoodCoaching, waarbij gelet wordt op bewegen, voeding en ontspanning. Je stelt samen met een coach een persoonlijke doelstelling op en je zorgt samen dat je dat doel haalt. Tijdens de eerste afspraak bespreek je samen jouw eigen wensen en doelen. Bij de tweede afspraak volgt de eerste evaluatie en worden de afgelopen 2 weken besproken. Bij de derde afspraak volgt een tweede coachmoment met evaluatie. Afspraken twee en drie blijven jullie het eerste jaar elke drie weken samen herhalen, zodat je jouw doelen haalt en uiteindelijk gezonder en gelukkiger leeft.