CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Kun je een hockeystick kopen online?

Een nieuwe hockeystick kopen online. Normaal gesproken ben ik niet iemand die alles graag va het internet besteld. Het liefst ga ik naar de winkel zelf om het een en ander uit te zoeken alvorens ik over ga tot koop. Echter kan het deze keer niet anders. Gisteravond is namelijk mijn hockeystick kapot gegaan waardoor ik hoognodig op zoek moet naar een andere. Naar de stad toegaan zie ik niet zitten en heb hier praktisch te weinig tijd voor. Zodoende heb ik ervoor gekozen om dit te zoeken op het internet. Er moet vast wel een bedrijf te vinden zijn waar je dit kan bestellen toch?

Snel gevonden!

Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik al vrij snel terecht op de website van Jawasport. Dit bedrijf heeft diverse sticks in het assortiment voor zowel oud als jong. Tevens hanteren zijn zeer aantrekkelijke prijzen wat het mogelijk maakt dat ik hier een bestelling wil plaatsen. In de eerste instantie wilde ik maar al te graag verder zoeken of dat ik het elders goedkoper kan krijgen. Toch heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen aangezien zij de eerstvolgende werkdag al konden leveren. Dit was uitermate perfect voor mij waardoor ik hier een bestelling heb geplaatst.

Mijn pakketje werd netjes ingepakt en wel bezorgd en ik kan dan ook eerlijk bekennen dat het aanschaffen van een hockeystick ook online mogelijk is.