CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Makkelijk sportvoeding online kopen

Wat ben ik blij met de mogelijkheid om sportvoeding online te kunnen kopen. Voorheen ging ik altijd naar een winkel om dit te kopen, maar sinds ik de website van Maxxtreme heb ontdekt hoef ik er het huis niet meer voor uit. Het leuke hieraan is dat er geen maximaal aantal te bestellen is en dat maakt het helemaal interessant. Zeker nu dit soort producten hier vaak in de aanbieding zijn. Vaak koop ik dan meteen een hele voorraad, behalve dat ik er dan een tijd mee vooruit kan betaal ik ook een stuk minder. 

Flinke inkoop gedaan

Toevallig was ik weer op deze site aan het kijken en zag ik wederom zeer leuke aanbiedingen staan. Dit weerhield mij er niet van om een grote hoeveelheid sportvoeding online te kopen. Het leuke hieraan is dat wanneer je boven het bedrag van €30,- hier een bestelling plaatst dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Mocht je na het lezen van deze blog ook interesse hebben in één van de producten, neem dan maar eens een kijkje op hun site. Je zal zien dat hier niet alleen supplementen worden verkocht, maar ook andere spullen om een vechtsport uit te oefenen. Denk hierbij aan bokshandschoenen en kleding.