CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Enkele activiteiten die u met uw gezin kunt doen tijdens de winterstop

Tijd samen met familie is een kostbaar moment voor jou. Ook al zie je elkaar elke dag thuis, samen verschillende dingen doen tijdens de vakantie is zeker anders en leuker. Een van de meest verwachte momenten is de wintervakantie, want in de winter zijn er veel leuke activiteiten die u met uw gezin kunt doen. Een van de activiteiten die je in de winter moet proberen, is snowboarden met een goed snowboard. Er zijn ook verschillende schaats spellen die u kunt proberen, waaronder skiën en rodelen. Zie de volgende uitleg voor meer informatie over het spelen van de spellen.

Een veilige en leuke manier om te skiën voor jou en je gezin

Skiën is een sport die is opgenomen in de Olympische Winterspelen. Elke winter zijn er veel skishows die u kunt bekijken, of het nu een wedstrijd is of gewoon voor de show. Hoewel skiën een extreme sport is, kunnen jij en je gezin het doen. Van ouders tot kinderen kunnen skiën. Voor beginners moet je skiën onder begeleiding van een instructeur, zodat je begeleiding en kennis krijgt over de basistechnieken van correct en veilig skiën. Als u echter al goed kunt skiën, kunt u uw kinderen uitnodigen om samen te spelen.

Probeer rodelsport

Een ander spel dat door schaatsen wordt gespeeld, is rodelen. In tegenstelling tot snowboarden waarbij een snowboard van bovenaf glijdt, gebruikt rodelen een sledetocht van 2-5 personen om naar beneden te glijden. Deze sport is veiliger omdat het in groepen wordt gedaan en je ervoor kunt zorgen dat je kinderen veilig zijn als ze samen schaatsen. Toch moet je voorzichtig zijn, want meestal zijn er in de vakantieperiode veel mensen die hetzelfde spel spelen, zodat het risico op een aanrijding kan ontstaan. Daarnaast moet je ook kleding en schoenen en andere veiligheidsmiddelen blijven gebruiken zodat er geen ongewenste dingen gebeuren.