CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Pimpen van je fiets doe je zo 

Heb jij wel eens van die leuke fietsen voorbij zien komen, vol met kleuren en leuke versieringen? Ga eens van die bank af en maak eens een leuke opvallende fiets voor jezelf! De eerste stap die je moet nemen is natuurlijk op zoek naar een fiets op je schuur, of als je die niet hebt kun je verschillende websites afzoeken naar een opknapper Ik wil van mijn fiets af. Heb je een goede fiets voor jou lengte? en heb je een fiets die alleen opgeknapt moet worden om zijn uitstraling? Mooi! Aan de slag met de fiets.

Verven van je fiets

Als eerst is het leuk om eens te denken aan een mooi kleurtje? Misschien is een pimpelpaarse fiets iets voor jou, of maak je er gewoon een kanariegele fiets van. Wil je liever niet zo opvallen? Maar wil je wel dat mensen verbaasd kijken als jij langskomt? Kijk eens naar glow in the dark verf om je fiets in de avond op te laten vallen. Vergeet niet om goed te kijken naar welke soort verf geschikt is voor het verven van een fiets. Tegenwoordig heb je ook verfspuitbussen speciaal voor fietsen.

Leuke dingen toevoegen aan je fiets 

Vervolgens kun je denken aan leuke versiering of decoratie om je fiets er hip uit te laten zien. Je kunt denken aan leuke slingers, maar ook leuke lampjes die je ‘s avonds aan kunt zetten is nog een optie. Wat je vaak ziet is dat mensen een kratje bier ook omtoveren naar een mandje, om die vervolgens voor het stuur te bevestigen. Neem jij liever je lifters mee voorop in plaats van op de bagagedrager? Ga dan eens op zoek naar een leuk stoeltje . Weet je dat sommige fietsen al een stoeltje voorop hebben? Tot slot moet je niet vergeten om je fietsbel te checken, Pimp die ook en zorg dat je bel matcht met de rest van je fiets. Ben je je gepimpte fiets na een tijd weer beu? dan kun je altijd weer je fiets verkopen Ik wil van mijn fiets af.