CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Kids voetbalkamp

Stuur je kind op kids voetbalkamp

Wil je de kinderen lekker sportief bezig laten zijn en ze eens achter de computer, televisie of telefoon vandaan halen? Dan is een kids voetbalkamp een goed idee.

Leuke ervaring voor kinderen

Op een dergelijk kamp zijn de kinderen lekker bezig in de buitenlucht, leren ze beter voetballen en worden fitter dan ooit. Ze leren er andere kinderen kennen en er kunnen vriendschappen gesloten worden met andere voetballende jongens en meisjes. Daarnaast staat uiteraard voorop dat het kamp een leuke ervaring is voor de kinderen waar ze nog lang aan terug zullen denken.

Waarom kiezen voor Simonsport?

Er zijn tal van voetbalkampen te vinden. Een voorbeeld ervan is het voetbalkamp dat georganiseerd wordt door Simonsport. Waarom zou je nu juist voor dit kamp kiezen om de kinderen naartoe te laten gaan? Het kamp is op de eerste plaats is het kamp een veilige plek. Er is altijd professionele begeleiding en toezicht aanwezig en indien zich blessures voordoen is er iemand die de kinderen professioneel kan helpen. Ben je als ouder wat ongerust dan kun je het kamp ook altijd bellen met je vragen.

Veel variatie voor kinderen

Naast de veiligheid krijgt je kind ook een professionele voetbaltraining van een coach van de KNVB. Alles draait om voetbal en daarbij wordt aan de techniek en tactiek van het kind gewerkt waardoor het een betere voetballer wordt. Daarnaast is het programma gevarieerd en worden er ook andere activiteiten ondernomen naast het voetbal. De kinderen krijgen op tijd gezonde maaltijden en er wordt een goede nachtrust in acht genomen zodat de kinderen daags daarna weer lekker fris kunnen sporten. Het kamp wordt afgesloten met een voetbalclinic waar doorgaans een bekende voetballer bij aanwezig is hetgeen natuurlijk erg leuk is voor de kinderen. Een leuk feestje mag natuurlijk ook niet ontbreken ter afsluiting.