CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Je leven beteren met personal training Amsterdam

personal training Amsterdam

Personal training Amsterdam is iets wat de laatste jaren veel populairder is geworden. In vier jaar tijd is het aantal personal trainers en personal training studio’s verdubbeld. Dat zijn dus in die vier jaar 311 studio’s en 2038 trainers die erbij kwamen. Dat is nog niet eens alles. Onderzoek heeft gebleken dat het aantal trainers en studio’s nog hard gaat groeien en misschien weer gaat verdubbelen. Iedere personal training studio probeert zich te onderscheiden van de rest. Iboya training heeft dit heel goed gedaan. Iboya is een personal trainster die zorgt voor een balans in het leven.

Iboya Triz

Iboya Triz is de eigenaar van Iboya Training. Ze heeft haar eigen studio opgestart om de simpele reden dat ze mensen wilde helpen met het bereiken van hun maximale potentie. Zelf heeft ze een zwaar verleden gehad. Ze heeft te kampen gehad met een zware burn out en een herseninfarct. Nadat ze zich weer beter voelde wilde ze haar leven weer oppakken, maar ze kon niet echt een plek vinden waar ze weer op haar oude niveau kon komen. Zo heeft ze gezorgd dat deze plek er nu wel is in het hartje van Amsterdam. 

personal training Amsterdam

Sporten voor bedrijven belangrijk

Steeds meer bedrijven sporen hun werknemers aan om te gaan sporten. De drie pilaren die Iboya heeft neergezet zorgen ervoor dat jouw medewerkers beter presteren in het werkveld en meer werk verzetten in een kortere tijd. Dit is niet het enige. Meer sporten zorgt ook voor minder verzuim en een betere sfeer onder de werknemers.