CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Genieten bij hotels Sardinie

hotels sardinie

Ons verblijf bij hotels Sardinie was in één woord: ‘genieten’. Dit prachtige hotel lag haast direct bij de zee en enorm dichtbij het gezellige en levendige centrum. Geen dag hebben wij ons verveelt. Wij verbleven op half pension, maar konden gemakkelijk het centrum inlopen om aan eten te komen. Pluspunt: zo leer je de cultuur ook beter kennen! Sardinië is namelijk een prachtig eiland met meerdere bijzondere bezienswaardigheden. Een eiland rijk aan cultuur dus! Ook had het hotel geen zwembad, maar het strand was op loopafstand en dus was een zwembad bij het hotel ook niet echt nodig. Er was zelfs een privé strandje waar je alle privacy had vanwege omliggende rotsen en even kon genieten van de rust. Een voordeel was dat de strandstoelen gratis waren, echt een super service! Daar hebben we dan ook veel gebruik van gemaakt. 

hotels sardinie

Het hotel

Ook in het hotel was het top geregeld. Lekkere en veel verschillende soorten wijnen. Op een terrasje zitten s’avonds was gewoon één groot feest. De medewerkers van hotels sardinië waren ontzettend aardig, je kon ze altijd alles vragen en niets was ze te gek. Zo zaten we vaak avonden lang te genieten van het warme weer en een ondergaand zonnetje met een wijntje in onze hand op de luxe loungebanken. Vaak ook luisterend naar de vele live bands die goed speelden en zo de sfeer in het hotel en op het terras naar een hoger level bracht. En als we alsnog even op pad wilden, dan liepen we na ons wijntje binnen een minuut op de boulevard. Hier hing iedere avond een hele gezellige sfeer en we waren er daarom ook vaak tot laat in de nacht te vinden.

Benieuwd geworden naar dit hotel op een geweldige locatie en wil je ook genieten van een vakantie die doorgaat tot de late uurtjes? Klik dan op de link bovenaan deze blog.