CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Een goede tip voor een personal trainer Breda

Logo bredasc

Ik wilde graag een aantal kilo’s afvallen. Dit lukte mij echter niet met zelfstandig sporten. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal trainer Breda die mij zou kunnen helpen met afvallen. 

crossfit

Zeer veel personal trainers in de omgeving van Breda 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Breda kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers bij mij in de omgeving. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een natal website had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Strength & Conditioning. De website van deze sportschool is zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie over de sportschool te vinden. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de sportschool te brengen. 

Erg vriendelijk ontvangen en uitgebreid advies

In de sportschool werd ik erg vriendelijk ontvangen en kreeg ik een rondleiding over de fitnessvloer. Na de rondleiding had ik kennis gemaakt met mijn personal trainer. Na het kennismakingsgesprek besloot ik om te trainen met behulp van een personal trainer. Ik ben inmiddels een aantal weken verder en ik ben al een aantal kilo kwijtgeraakt.