CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Bekijk deze personal training Breda eens

logo-hielept-wit

Een personal training Breda, wie wilt dat niet? Als je zelf gaat trainen kan het zijn dat je snel afgeleid bent en dat je snel niet weet wat je moet doen en daardoor gaat niksen. Daarom is het fijn om een personal training te krijgen. Je hebt een trainer en die verteld wat je precies moet doen en hoe je het moet doen. Hierdoor hou je jouw hoofd erbij en bereik je sneller je doel. Je kan bijvoorbeeld personal training in Breda krijgen maar ook op andere plekken die dichterbij zijn. Als je personal training krijgt in Breda dan heb je een mooi uitzicht waardoor je meer zin krijgt om te sporten. Wat je doet tijdens een personal training valt te overleggen met je trainer. Wil je alleen maar buiten hardlopen of Alleen maar binnen met machines sporten dan is dat mogelijk. Als je niet weet wat je wilt of kan doen dan kan je dat altijd vragen aan je trainer. Hij helpt jou met jouw training en zorgt ervoor dat jij met een goed gevoel kan sporten. Ook is het zo dat mensen niet van sporten houden omdat ze niet weten wat ze doen of omdat ze liever de hele week fastfood eten. Maar dit heeft ernstige gevolgen bijvoorbeeld obesitas. Hierdoor heb je een grotere kans op ziektes en word je levenscyclus korter. 

Hiele PT

Waarom sport je?

Je sport zodat jij jezelf kan verbeteren als persoon en gezonder en langer leeft. Dit zijn allemaal pluspunten van het sporten. Als je denkt dat je niet kan sporten omdat je een ziekte hebt dan denk je fout. Veel mensen met bijvoorbeeld; diabetes sporten waardoor hun bloedspiegel minder hoog word. Je sport ook om meer energiek te worden of om fit te worden. 

Bij een personal training hoort niet alleen sporten erbij, maar ook een goed voedingsschema. Je kan elke dag voor een paar maanden lang goed sporten, maar als je daarnaast veel ongezond eten eet bijvoorbeeld, iedere avondmaaltijd komt uit de friet tent. Dan kan het inderdaad kloppen dat je bijna geen verschil ziet met wat je wilt bereiken. Je kan aan je trainer vragen of hij een voedingsschema wil opstellen voor je maar je kan dat natuurlijk ook gewoon op het internet vinden. Je kan speciale diëten volgen maar je kan ook gewoon al het ongezonde eten uit je leven knippen bijvoorbeeld; altijd een glas cola bij je avondeten verandert in een glas water. 

Tijdens het sporten zweet je veel waardoor je veel vocht verliest. Hierdoor is het belangrijk om deze vocht terug te krijgen. Dit doe je door sportdranken te drinken of gewoon water. Je lichaam heeft minimaal 2 liter water per dag nodig. Dit wordt natuurlijk meer wanneer je sport. Als je sportdranken drinkt in plaats van water moet je goed opletten wat er allemaal precies in zit want in veel sportdranken zitten te veel suikers wat slecht voor je is. Je kan zien wat er in het drinken zit door naar de label te kijken.