CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Motorlaarzen voor dames: hoe ze te dragen

Het is een modefeit: biker boots zijn al jaren de klassieker in damesschoenkasten, maar met enkele aantal innovatieve details beleven hun comeback. Praktisch dus om minstens één paar in de kledingkast te hebben.

Ideetjes en extra inspiratie!

Waarmee kan je deze laarsjes combineren, onafhankelijk van hun kleur?

Met een skinny jeans, een blazer of een jas

Dit is absolut een praktische manier om een ​​paar motorlaarzen te combineren, die zelfs de eenvoudigste, meest praktische en vaak meest geliefde looks voor de herfst en winter een edgy touch kunnen geven.

Kies voor een blazer of een slim fit preppy jas: hij zal prachtig contrasteren met je bikerboots en zo een geweldige rock-chique look creëren.

Met mini en maxijurken

Waarom zou je de midi- en maxi-jurken, zo populair in de afgelopen seizoenen, opgeven met de komst van de eerste koude dagen? In feite zal de toevoeging van een paar biker boots jurken nog actueler en karaktervoller maken!

Met leggings in leer of lederlook

Deze combinatie is sterk, het moet worden toegegeven, en past waarschijnlijk beter bij mensen met slanke en slanke benen, maar om het geschikt te maken voor veel verschillende contexten, kun je het gewoon combineren met een oversized trui, een wit oversized katoenen shirt, een jas of een lang blazer.

Met rokjes om naar te fluiten

Maar boots passen niet alleen perfect bij midi- en maxi-jurken. Ze passen ook heel goed bij de lange “fladderende” rok.

Hoe ziet een biker boot er uit?

Traditioneel hebben de meeste modellen een lichte hak en zijn ze gemaakt van leer met een rubberen zook, hoewel tegenwoordig veel laarzen verkrijgbaar zijn in verschillende materialen en stoffen. Hoewel motorlaarzen worden gebruikt voor de veiligheid op de motor, zijn ze erg populair als modestuk dat zowel door mannen als vrouwen wordt gedragen.