CCV Redichem

CCV Redichem Blog

Mijn hardlopen in schema

hardlopen schema

Wat ben ik blij dat ik mijn hardlopen in schema kan laten zetten. Run-Inn Utrecht heeft mij daar enorm mee geholpen en daar ben ik hun nog steeds dankbaar voor. Zo heb je de keuze uit een 12 weken schema of voor het 12 weken schema plus 1 uur individuele training met daarin een loopanalyse en aandacht voor je looptechniek. Zoals je kunt lezen is hier heel veel mogelijk en daar ben ik enorm tevreden over. Natuurlijk kan ik zelf een paar schoenen aantrekken en zomaar een aantel kilometers gaan lopen, maar of ik dat op een goede manier doe, weet ik dan niet. Vaak krijg je na die tijd klachten en daar zit ik niet op te wachten. hardlopen schema

Goede begeleiding

Nadat ik mijn zinnen had gezet om iets aan mijn conditie te gaan doen, heb ik informatie bij Run-Inn in Utrecht gevraagd. Zij hebben mij geholpen met het hardlopen in schema te laten zetten. Als  eerste ben ik begonnen meet een beginnerstraining, hier begin je langzaam met een trainingsopbouw, warming up en cooling down. Tevens geven zij jou tips over welke schoenen en kleding je het beste aan kan trekken tijdens deze trainingen. De groep waar ik in train bestaat uit acht deelnemers en er is genoeg ruimte voor persoonlijk advies en begeleiding.